Este sfârșit de an și vrei să onorezi munca personalului tău? Luna Cafe & Bistro organizează petreceri corporate de neuitat, lăsând tuturor amintiri plăcute. Dacă ești manager și ai în subordine mai mulți angajați, este timpul să detensionezi munca de la birou prin divertisemnt. Atunci când planifici o petrecere corporativă, sentimentele pozitive sunt cel mai important factor de luat în considerare. Dezvoltă mai mult entuziasm în rândul personalului organizând mai multe surprize plăcute, cadouri și activități de teambuilding. Apelează la noi pentru servicii premium de organizare petreceri corporate.

Muzica trebuie să fie pe placul tuturor

Se știe că nu există petrecere reușită fără puțină muzică. Pentru evenimente corporate de anvergură îți aducem un DJ sau îți punem la dispoziție un sistem audio performant pentru o atmosferă de neuitat. Event managerul nostru se ocupă în detaliu de tot, chiar și atunci când vorbim de cele mai mici aspecte pentru o seară reșită. Copiază piesele preferate pe un stick, iar noi ne ocupăm de restul. Nu uita că la o petrecere de grup, muzica trebuie să fie pe placul tuturor. Fă alegerile corecte sau lasă-ne pe noi să luăm inițiativa. Ne plac clienții mulțumiți, deci luăm toate deciziile în funcție de ceea ce îți dorești.

Mâncarea și băutura trebuie să fie nelipsite

Ce meniu crezi că se potrivește cel mai bine unei petreceri corporate? Ei bine, îți oferim mai multe variante din care să alegi. Consultă paginile cu servicii dedicate și stabilește împreună cu event managerul nostru felurile de mâncare și metoda de servire. Dacă apelezi la serviciile de organizare Luna Cafe & Bistro, poți alege între meniuri individuale all inclusive sau bufet suedez. Nu uita că suntem deschiși sugestiilor și putem ajusta lista de preparate pentru a fi în ton cu tematica petrecerii. Spre finalul petrecerii vrei să-ți îndulcești invitații? Alege opțiunea de candy bar sau lasă-ne să-ți pregătim tortul de final.

Program de divertisment pentru toată lumea

Fiecare petrecere trebuie să urmeze un program de divertisment. Dacă n-ai venit cu joculețele de acasă, intervenim cu soluții și sugestii interactive. Ne aflăm deja în luna noiembrie, deci nu mai este mult până la intrarea în noul an. Fii un lider de excepție și lasă resentimentele în trecut. Este timpul să organizezi cea mai tare petrecere pentru angajații tăi. Luna Cafe & Bistro este partenerul tău când vine vorba de distracție. Apelează cu încredere la servicii profesionale de organizare evenimente și creează momente speciale alături de cei dragi.

În cadrul petrecerilor se leagă cele mai frumoase prietenii. Nu-ți rata șansa. Contactează-ne acum și beneficiază de reducerile de sezon. Pentru o seară reușită, nu uita să alegi una dintre facilitățile noastre: DJ, open bar, candy bar, cheese bar sau tort tematic la comandă.