Acum e mai simplu ca niciodata sa transformi un calculator obisnuit intr-un server, ai nevoie doar de solutia oferita de Thinstuff. Oricand poti alege Remote desktop software ieftin, iar acesta se dovedeste a fi foarte avantajos din mai multe puncte de vedere. Pe aceasta cale iti vei putea desfasura activitatea asa cum se cuvine, in cel mai eficient mod posibil, totul la costuri accesibile pentru toate buzunarele. Iata care sunt principalele plusuri care te asteapta aici:

In primul rand, aceasta solutie oferita de Thinstuff vine cu aceleasi beneficii ca Microsoft Access Remote Desktop, cu diferenta ca sunt implicate costuri mult mai mici, pe cand cerintele de sistem sunt mai putine. Cu alte cuvinte, sunt impuse mult mai putine limite si, foarte important, solutia e accesibila pe orice sistem de operare Windows, indiferent ca vorbim de versiuni mai vechi lansate in urma cu cativa ani, fie de unele mai noi sau chiar cele mai putin populare precum Vista sau 8.1. In al doilea rand va scadea considerabil traficul de date din retea in conditiile in care utilizatorii lucreaza direct de pe server, dar la polul opus creste viteza foarte mult, fara ca in acest sens sa fie nevoie de investitii pentru fel si fel de echipamente scumpe. Nu treuie sa uitam nici de siguranta datelor, cea care conteaza foarte mult in toate conditiile care, din nou, este mult imbunatatita.

Mai departe, TSX USB ofera posibilitatea de a utiliza dispozitive USB in retea in timpul sesiunii RDP, pe cand TSX Remote App aduce posibilitatea de a utiliza o singura aplicatie spre deosebire de interfata obisnuita Microsoft. Asadar, orice utilizator va folosi sistemul oferit de Thinstuff ca pe un alt program obisnuit instalat pe un calculator. In plus, licenta se va achizitiona o singura data, iar ulterior nu e nevoie de plata unui abonament si nici nu exista alte costuri cu care sa te trezesti.

Thinstuff are avantajul ca e compatibil cu toate versiunile de sisteme de operare windows, iar la acest capitol le putem aminti pe oricare. Nu e nevoie ca statiile de lucru sa fie modificate, ci doar e suficienta instalarea softului din numai cateva click-uri. Mai departe se va configura conexiunea, cu adresa IP, username si parole, ocazie cu care se va lucra pe orice server care e compatibil cu Microsoft Remote Connect. Acest lucru iti ofera posibilitatea de a lucra remote de oriunde iti doresti si te bucuri de toata libertatea de care poti avea nevoie. Poti sa folosesti fie o tableta, un laptop, un telefon, in functie de cum preferi. Asadar, alege Remote desktop software ieftin pentru ca nu trebuie sa aloci bugete considerabile pentru a te putea bucura de cele mai moderne tehnologii.