In societatea actuala, exista numeroase cazuri de persoane care nu stiu cum sa-si gestioneze corect emotiile. Zilnic, traim experiente ce pot da nastere unor ganduri negative care ne pot determina sa ne simtim incarcati si putem crede ca nu suntem capabili de a face fata situatiilor ce intervin atat la serviciu, cat si in viata personala. Chiar daca exista carti, cum ar fi Inteligenta Emotionala a lui Danial Goleman, care ne poate invata cum sa ne schimbam viata, sunt situatii in care trebuie sa existe o persoana care sa iti reaminteasca ceea ce ai citit si invatat si care sa te ajute sa intelegi cum sa treci mai departe peste orice situatie grea din viata ta. Training-ul Managementul Stresului de la Brightway® este cel mai bun exemplu daca vrei sa descoperi ingredientele pentru o viata echilibrata.

Cu siguranta Brightway® te invata cum sa tii stresul sub control prezentandu-ti metode simple de implementat si inteles. Cu ajutorul trainer-ului vei descoperi intr-un mod creativ strategii de redobandire a controlului si vei avea incredere mai multa in propria persoana. Vei invata cum sa-ti gestionezi timpul mai bine, sa iti analizezi stilul de viata, sa ai incredere in tine si in plasa ta de siguranta si sa iti schimbi modul de a gandi. Toate acestea parcurgand intr-un mod cat mai creativ si practic un training de managementul al stresului.

               Trebuie sa invatam odata pentru totdeauna ca viata este ca un cerc. In interiorul cercului exista lucruri la care noi avem acces si le putem controla cu usurinta, insa voi fi nenumarate cazuri in care nu vom avea putea „schimba lumea”. In cazul acesta vorbim de toate elementele din afara cercului. Este imposibil de a lua in calcul ca noi putem modifica, schimba absolut toate variantele din afara cercului. Asadar, noi trebuie sa ne focusam doar pe ceea ce stim ca putem, si mai important, avem sansa de a schimba, de a interveni. Chiar daca aceasta teorie, o regasim in multe carti de psihologie sau manuale care sa ne educe in ceea ce priveste inteligenta emotionala, putini tinem cont cu adevarat de ea, iar tehnici de control al stresului deprinse din Training Managementul Stresului de pe brightway.ro sunt extrem de utile deoarece ne determina sa constientizam ca noi chiar putem schimba lucruri, dar trebuie sa fim atenti pe care anume ne concentram. De asemenea, este foarte important mindset-ul nostru, in ce credem si ce aspiratii avem.

               Cu alte cuvinte, un curs de management al stresului este extrem de important in viata noastra deoarece cu ajutorul lui putem constientiza ca avem super puterea si abilitatea de a trecere peste orice greutate, indiferent de intensitatea ei, si de a vedea adevaratul potential care exista in fiecare dintre noi.