Dacă vrei să faci performanță în practicarea artelor marțiale, este important să găsești un antrenor și un stil care să se potrivească nevoilor și obiectivelor tale. MMA, Kickboxing și Jiu-jitsu Brazilian sunt toate sporturi de luptă care necesită abilități și antrenament specific pentru a ajunge la o anumită performanță.

MMA (Mixed Martial Arts) implică utilizarea unei game largi de tehnici de luptă din diferite stiluri, cum ar fi Taekwondo  (se concentrează pe lovituri cu piciorul și pe tehnici de apărare), Muay Thai (se concentrează pe lovituri cu genunchi, coate și lovituri cu piciorul), Jiu Jitsu Brazilian (se concentrează pe tehnici de luptă la sol și submisii), Wrestling (se concentrează pe controlul adversarului și pe răsturnarea acestuia pe sol) și Box (se concentrează pe lovituri de pumni și jocul de picioare, care sunt importante în lupta în picioare).

Indiferent de stilul de luptă ales, este important să găsești un antrenor care să te ajute să îți îndeplinești obiectivele. De asemenea, trebuie să fii dedicat și dispus să muncești din greu pentru a ajunge să faci performanță, la fel ca în oricare alt domeniu. Iată câteva motive care explică foarte bine importanța perseverenței în timpul antrenamentelor:

Concurența este acerbă și există mulți sportivi talentați care își doresc același lucru ca tine. Pentru a ieși în evidență, trebuie să fii dedicat și să muncești din greu, astfel încât să reușești să-ți îmbunătățești cât mai mult abilitățile.

Nivelul de performanță este ridicat, iar pentru a-l atinge, trebuie să fii dispus să depui efort și să faci sacrificii. Acest lucru poate însemna antrenamente intense, modificări ale dietei, ale stilului de viață și multă disciplină.

Obiectivele trebuie să fie clare și bine definite. Este important să îți stabilești ținte și să lucrezi în mod constant pentru a le atinge. Doar prin perseverență poți ajunge acolo unde ți-ai propus.

Eșecul poate fi dureros, ceea ce înseamnă că există un impact psihologic puternic. Pentru a depăși obstacolele și a-ți atinge obiectivele, trebuie să fii dispus să muncești din greu și să îți depășești limitele.

Cauți cea mai dotată Sală de MMA din București? Vino la Bombers!

Cu o pregătire adecvată, o mentalitate pozitivă și multă disciplină, poți să te ridici deasupra tuturor. Indiferent dacă ești începător sau ai experiență, avem loc pentru toată lumea. Ne-am propus să creăm o echipă puternică și motivată, care să se susțină reciproc în obiectivele pe care și le stabilește. Vom împărtăși cu tine tehnici de luptă, exerciții de pregătire fizică și tot ceea ce trebuie să știi pentru a deveni un luptător de succes. În plus, vei avea ocazia să te antrenezi alături de sportivi cu experiență și să îți faci noi prieteni.