Serviciile de colantare ajută la protejarea culorii împotriva impactului soarelui și a resturilor de pe șosea, cum ar fi nisipul sau pietrișul. Dacă ești curios cum funcționează colantarea pe automobile, te invităm la sediul nostru pentru mai multe detalii. 

Trebuie să conștientizăm faptul că utilizarea zilnică a unui vehicul face ca acesta să fie expus la numeroși factori de risc: de la nisip și pietriș, la insecte, murdărie și schimbări meteorologice precum ploaie, grindină etc. Prin urmare, o peliculă transparentă care protejează cele mai expuse secțiuni ale caroseriei vehiculului este o metodă excelentă pentru a proteja vopseaua de orice contaminant extern.

Această substanță este absolut sigură, prin urmare rezultatul este uimitor și nu va modifica culoarea vopselei. Este recomandabil să faceți acest lucru la un atelier de detailing auto care oferă servicii profesionale. Dacă vreți să beneficiați de colantare auto București, vă așteptăm la ArtForCars pentru cele mai bune rezultate. Rețineți că folia de protecție poate fi aplicată și la nivelul farurilor. Întrebați de opțiunea transparentă, specială. 

Aceste soluții sunt populare și în alte țări, cum ar fi Statele Unite, Regatul Unit și Europa, deoarece sunt modalitatea ideală de a proteja un vehicul de zgârieturi și contaminanți. Nu vă îngrijorați, procesul nu afectează aspectul mașinii decât în bine. Folosind acest autocolant, putem stabili un strat de protecție împotriva zgârieturilor cauzate de lovituri minore în timpul condusului. 

Partea frontală, colțurile și barele de protecție sunt zonele cele mai susceptibile la deteriorarea vopselei. Cu toate acestea, multe persoane aleg să acopere întreaga mașină cu autocolante pentru un aspect mai nou și să înlocuiască vechea culoare a mașinii. Colantarea unui vehicul este complet sigură, nu zgârie și protejează cu adevărat vehiculele.

Pe lângă aplicarea foliei de protecție pe geamurile mașinii, puteți alege să sigilați vehiculul împotriva razelor soarelui. Vopsirea unei mașini poate fi costisitoare și benefică pe termen scurt, prin urmare, cu ajutorul serviciilor profesionale de colantare nu numai că economisiți cheltuielile, însă automobilul va arăta ca nou, mai ales dacă alegeți un autocolant de altă culoare. 

În funcție de culoarea aleasă, colantarea automobilului nu numai că îi conservă vopseaua originală, dar îi oferă și un aspect magnific. Dacă ați văzut vreodată o mașină călătorind pe stradă cu o nuanță unică, nemaivăzută până acum, ar trebui să fie evident că a fost colantată de experți din industrie. Eleganță, fler și, dincolo de acestea, protecția vopselei originale. 

Intrați pe site-ul oficial și accesați galeria foto. Acolo veți găsi dovada și skillurile pe care le-am dobândit din dorința de a face din șoferi, clienți mulțumiți. Profită de reducerile de sezon la serviciile profesionale de detailing auto atât pentru exterior, cât și pentru interior.