PVC-ul este unul dintre putinele materiale care se dovedeste a fi bun la toate, motiv pentru care acesta este foarte popular in cazul tamplariei, dar este folosit adesea si pentru pardoseala. Acesta promite o multime de avantaje importante, incepand cu un raport calitate – pret ideal, asa ca alege pardosele de la DHN si descopera toate beneficiile.

Personalizare

In primul rand, pardoseala din PVC este disponibila intr-o paleta foarte vasta de culori, modelele fiind la fel de variate, motiv pentru care acestea pot fi adaptate in asa fel incat sa fie indeplinite cerintele estetice impuse chiar si de catre cele mai pretentioase persoane. Cu alte cuvinte, acestea se vor dovedi a fi ideale in mai multe contexte, in institutii, scoli, spitale, gradinite si nu numai.

Ideal pe termen lung

In al doilea rand, PVC-ul este un material care se prezinta in conditii optime de-a lungul timpului, asigurand o durata de viata chiar si de peste 20 de ani, indiferent de mediile in care este folosit. Astfel, se dovedeste a fi o alegere foarte inspirata chiar si pentru zonele cu circulatie intens pentru ca trece cu brio testul uzurii, timp in care va preveni praful si mizeria, precum si inmultirea bacteriior, fapt esential mai ales in unitatile medicale.

Intretinere simpla

Un alt avantaj adus e reprezentat de faptul pardoseala din PVC se intretine cu usurinta, este rezistenta la patare si nici nu se zgaraie cu usurinta, motiv pentru care se va adapta cu succes la orice mediu in care se instaleaza. Nu permite alunecarea, este antistatica si antimicrobiana, iar aceste beneficii nu sunt intalnite in cazul altor tipuri de pardosele.

Usor de montat

De asemenea, aceste pardosele de la DHN se monteaza cu usurinta, motiv pentru care scade considerabil costul manoperei, iar pentru ca sunt elastice, nu mai e nevoie de aparitia unghiurilor drepte in fiecare colt, astfel ca nu se mai aduna mizeria in aceste zona. Totodata, lipsesc si rosturile, care reprezinta un loc ideal pentru stocarea bacteriilor, prafului si mizeriei.

Incalzire in pardoseala

Totodata, acest tip de pardoseala permite instalarea unui sistem de incalzire eficient, nu ca alte variante care pot impune limite din acest punct de vedere, astfel ca orice client se bucura de toata flexibilitatea de care are nevoie atunci cand pune la punct un proiect.

Preturi corecte

Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar acestea sunt calculate in cazul fiecarui proiect in parte, dar DHN se dovedeste a fi locul ideal catre care se poate orienta oricine, datorita profesionalismului aratat, dar si pentru experienta bogata in domeniu. Este imposibil ca un client sa nu fie multumit de calitatea produselor si serviciilor disponibile aici, asa ca alege acum pardosele de la DHN si bucura-te de toate avantajele aduse.