Cu toate ca iubim naturaletea, majoritatea oamenilor considera parul de pe corp un aspect inestetic. Cel putin o data nu ai imbracat o rochie, deoarece nu erai proaspat epilata si te-ai simtit mai putin feminina.Pentru cei sau cele care au o relatie prea stransa cu aparatul de ras, exista acum solutii pe piata, care ii va ajuta sa fie cea mai buna varianta a lor. Aceasta solutie este simpla, de durata, nonevaziva si de efect. Epilarea cu laserul. Desi nu este de putin timp pe piata, nu multe persoane au indraznit sa apeleze la aceste servicii de epilare, crezand ca sunt constisitoare sau efectul nu este de durata. Aceste lucruri sunt de fapt niste mituri, iar astazi iti voi prezenta cateva beneficii care iti vor raspunde la intrebarea: Sa merg la Eva Salon?

Adio durere!

Unul dintre cele mai mari beneficii pe care epilarea definitiva o ofera este lipsa durerii. Da! Nu-i asa ca suna minunat? Ce poate fi mai frumos decat sa ai pielea catifelata ca matasea si in acelasi timp sa nu simti absolut nimic in timpul procedurii? Epilarea definitiva cu laserul ofera acest avantaj, pe langa faptul ca tu doar te asezi pe scaunul cosmetic. Profesionistii de la Eva Salon se vor ocupa de restul.

Timpul este pretios pentru clientii nostri

De aceea, Eva Salon detine cea mai performanta aparatura, astfel tu te vei bucura de o epilare definitiva Timisoara in doar cateva minute. Echipa noastra te va putea scapa de mustata nedorita, sau de parul inestetic din zona axilelor in doar cateva minute.

In armonie cu natura

Suntem alaturi de imbunatatirea calitatii vietii fiind in acelasi timp in armonie cu mediul inconjurator, de aceea epilarea definitiva in acest demers de evolutie se potriveste perfect. Nu vei mai fi nevoita sa cumperi creme epilatoare care sunt toxice si pentru mediu, cat si pentru corpul tau, lame de ras care iti irita pielea sau ceara care este un adevarat chin spre infrumusetare. Noi credem ca frumusetea nu implica si durere.

Bani in plus in fiecare luna

In loc sa mergi o data pe saptamana la salon pentru a beneficia de epilari prin diferite metode, epilarea definitiva pune accent pe portofelul tau. Astfel, in loc sa-ti vizitezi saptamanal cosmeticiana, vei veni la Eva Salon doar un numar exact de sedinte. Numarul sedintelor este in raport cu rezultatele pe care vrei sa le obtii cat si zona pe care vrei sa o faci ca de bebelus. Impreuna cu specialistii de la Eva Salon vei gasi cea mai buna optiune pentru tine cat si pentru pielea ta.

Beneficiile epilarii definitive sunt numeroase, iar starea de confort pe care ti-o ofera faptul ca poti purta orice si oricand, este de nedescris. Deci, facem o programare spre perfectiune?