Atunci cand vrei sa cumperi o masina trebuie sa ai in vedere mai multe detalii. Conteaza marca, modelul, motorul, fiabilitatea, costurile de intretinere, pretul de achizitie si nu numai. Poate ca primul loc catre care sa te orientezi ar fi un showroom Renault. Aici te asteapta o gama foarte variata de autoturisme ce provin de la acest producator renumit si este imposibil sa nu gasesti ceva care sa se plieze nevoilor tale.

Cea mai mare diferenta intre masinile noi si cele second hand este reprezentata de pret. In schimb, cu toate ca autoturismele noi se dovedesc a fi mai costisitoare la achizitie, pe termen lung investitia se amortizeaza mai repede. Motoarele sunt mai fiabile, mai economice, se evita defectiunile, ceea ce se traduce prin costuri mai mici, mai putine griji, dar si eliminarea timpului pierdut prin service-uri. Asadar, un showroom Renault poate fi locul ideal in care sa iti gasesti noua masina.

Suplimentar, masinile noi Renault vin si cu garantie, ceea ce presupune ca nu ai nici cea mai mica grija in anii care urmeaza. Orice posibil defect este remediat instant, fara costuri si, in plus, unii dealeri Renault ofera inclusiv garantii extinse. Atunci cand cumperi o masina noua nu doar ca ai parte de o experienta mult mai placuta, conduci o masina mai sigura si mai bine dotata cu tehnologie moderna, insa nu ai grija defectelor.

In acelasi timp, exista diferente semnificative intre dotarile masinilor noi si ale celor second hand. Cele noi dispun de tehnologii de ultima generatie, fiind astfel mult mai sigure. Masinile Renault dispun de avertizare unghi mort, franare automata, sistem pentru mentinerea benzii de circulatie, asistent faza lunga si multe altele care nu se regasesc in cazul autoturismelor second hand.

In plus, o masina noua este mult mai fiabila, ceea ce presupune ca soferii nu au nici cea mai mica grija atunci cand le cumpara. Nu trebuie sa se ocupe de schimbarea bateriei, a stergatoarelor, placutelor de frana si nu numai, proceduri care implica si timp si bani. Vino in cel mai apropiat showroom Renault si descopera modelele care te atrag, consilierii te vor ajuta sa iei cea mai inspirata decizie.

La Auto Cobalcescu te asteapta o echipa plina de profesionalism pe care poti sa te bazezi si care iti aduce toate informatiile care te pot interesa cu privire la fiecare dintre modelele Renault. De aici poti cumpara inclusiv autoturisme rulate putin, cu kilometri reali si istoric ce se poate verifica, fiind o alternativa la masinile noi. Serviciile oferite sunt complete, astfel ca la Auto Cobalcescu pot efectua orice lucrare ce tine de masina ta si poti face inclusiv verificarea ITP in conditii de maxima siguranta.