În vederea conturării unor oferte care să presupună doar produse de înaltă calitate, Talis colaborează cu branduri naționale și internaționale recunoscute pentru profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul timpului.

Tac

Brandul este sinonim cu calitatea, stilul și durabilitatea și achiziționând produse furnizate de aceștia aveți granița unei investiții de lungă durată care să ofere un aspect deosebit fiecărui dormitor.

Hobby Home Collection

Calitatea și accesibilitatea sunt reprezentative pentru lenjeriile Hobby care reușesc să se evidențieze datorită țesăturii din care sunt confecționate. Bumbacul de tip Ranforce este mai dens decât cel obișnuit, având în compoziție fibre nepieptănate care îi dau un aspect semi-mat, îmbinând avantajele bumbacului satinat și pe cele ale bumbacului obișnuit.

Cottonbox

La Cottonbox, după cum îi spune și numele, veți găsi majoritar produse confecționate din bumbac natural, unul dintre cele mai calitative și mai apreciate materiale, atât în domeniul vestimentar, cât și al confecțiilor, beneficiind de lenjerii durabile și extrem de aspectuase.

Clasy

Eleganta și luxul sunt două dintre principalele lucruri care caracterizează acest brand. Unul dintre cei mai mari producători de lenjerii de pat, brandul Clasy îmbină rafinamentul și bunul gust în vederea obținerii unor produse care să satisfacă și cele mai pretențioase priviri. În confecționarea lor aleg cele mai calitative și aspectuoase materiale cu, finisaje dure dar decorative în același timp.

Valeron

Valeron s-a axat pe crearea de modele care merg pe rațiunea că eleganța este dată de simplitate. În acest sens, lenjeriile premium Valeron au fost gândite în modele clasice, simple, majoritatea monocromatice sau în maxim două culori.

Pucioasa

Pucioasa, unul dintre cei mai mari furnizori de lenjerii de pat din țară, este un brand orientat în mare măsură către client și își dorește să ofere beneficii în ceea ce privește raportul calitate-preț cât mai avantajoase. Astfel că, la ei veți găsi produse românești, la o calitate superioară, design-uri și modele variate, la cele mai bune prețuri de pe piață la momentul actual.

Club Cotton

Club Cotton și-au dorit să creeze prin lenjeriile lor un mediu optim de confort și relaxare. Dacă sunteți în căutarea unor lenjerii confortabile, calitative și de efect, pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții, cel puțin una din variantele lor se va plia pe nevoile și gusturile dumneavoastră.

Casă New Concept

Îmbinând eleganța și confortul, Casă New Concept a creat așternuturi de pat ce se bucură de o calitate superioară prin prisma materialelor naturale utilizate în confecționarea lor, reușind astfel să ofere nopți liniștite și reconfortante. Acest brand excelează și la capitolul imprimeurilor, utilizând o paleta de culori captivantă, menită să ne încânte simțurile.

Astfel că, pe site-ul Talis veți găsi cele mai apreciate branduri, în frunte cu cele enumerate.