Casa Funerara Luca ofera servicii funerare complete non stop de la consultanta pana la organizarea intregului eveniment funerar.Le asiguram clientilor nostri preluarea, manipularea,constatarea decesului, imbalsamarea, toaletarea decedatului  precum si  transportul  funerar. Casa funerara raspunde solicitarilor clientilor indiferent de locatie, fie sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 sau judetul Ilfov.Tot in sprijinul clientilor venim cu un serviciu suplimentar, eliberarea documentatiei necesare evenimentului funerar si a ridicarii ajutorului de inmormantare.

Daca nu stii poti afla de aici ce acte de deces ai nevoie:

In alta ordine de idei, Casa funerara Luca va ajuta sa obtineti certificatul si adeverinta de inhumare de la Starea Civila si va ajutam sa intocmiti dosarul pentru ajutorul din partea statului sau a angajatorului.

Casa funerara va este alaturi in momente indurerate si vine in sprijinul clientilor oferind toate detaliile legate de inmormantare cu profesionalism si promptitudine, fiind la dispozitie 24/7.In acelasi timp pune la dispozitia clientilor pachete funerare la preturi accesibile, astfel incat oricine sa se poata ocupa de organizarea unei ceremonii de inmormantare.

Ne dorim sa oferim servicii funerare complete si ca urmare am pregatit o gama foarte variata de servicii in functie de suma de bani disponibila. Putem oferi varianta unui pachet funerar gratuit, pe baza talonului de pensie, un pachet funerar pentru un buget redus sau un pachet funerar de lux, toate acestea fiind special concepute pentru a veni in sprijinul dumneavoastra in momentele dificile.

Pe site-ul casei funerare puteti gasi pachete funerare ieftine cu preturi incepand de la 599 lei, care includ minimul necesar pentru o inmormantare clasica, cat si variante ce pot ajunge pana la 5600 lei. In plus orice pachet poate fi personalizat in functie de nevoile si cerintele dumneavoastra.

Indiferent ca discutam despre servicii funerare in Bucuresti si Ilfov sau in orice alta zona a Romaniei, va puneam la dispozitie o gama diversificata de produse si activitati. Ne ocupam de constatarea decesului, intocmirea actelor de deces necesare, realizarea intregului proces de imbalsamare, toaletarea si cosmetizarea persoanei decedate, manipularea si transportarea acesteia.Casa funerara comercializeaa urne funerare, sicrie si realizam aranjamente florale deosebite, ca ultim omagiu pentru persoana draga.

Un alt serviciu pe care Casa funerara il pune la dispozitie este incinerarea defunctului, respectand toate cerintele in acest sens.