Dacă doriți ca în perioada următoare, fiind început de an, să organizați o petrecere corporate în Ploiești și căutați un local în care să vă strângeți oameni de afaceri din domeniu, asociați și angajați, totul într-o atmosferă specifică oamenilor de afaceri, Events Garden vă stă la dispoziție cu oferte pentru astfel de evenimente.

La doar 50 de minute de mers cu mașina pe autostradă se află localul nostru ce dispune de două săli, fiecare având o capacitate maximă de 250 de persoane. Aici, ne ocupăm de organizarea de evenimente precum nunți, botezuri, dar și petreceri corporate. Prin urmare, pentru persoanele care locuiesc în București și au o afacere în capitală, iar organizarea unui eveniment corporate a devenit un aspect prioritar la început de an, avem o veste foarte bună, iar asta pentru că la Events Garden vă punem la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă organiza evenimentul la care visați. Mai mult decât atât, încurajăm și sprijinim toți oamenii de afaceri care își respectă asociații, colaboratorii și angajații, oferindu-le și motive de a se simți bine, într-un cadru formal, dar care nu face decât să vă ofere șansa să vă cunoașteți și să interacționați cât mai bine.

Totodată, pe lângă cele două săli generoase de care dispunem în acest moment, vă oferim și meniuri delicioase, în funcție de preferințele dumneavoastră. Astfel, înainte de a vă planifica evenimentul corporate vă vom invita pentru a degusta din meniurile care vor fi servite persoanelor ce vor lua parte la grandiosul eveniment, iar asta pentru că ne dorim să vă satisfacem toate nevoile și dorințele atunci când vine vorba despre petreceri corporate de talie mare.

Nu în ultimul rând, un alt element de noutate pe care vi-l aducem în vedere este faptul că, începând cu luna mai a anului 2022, locația noastră va pune la dispoziția clienților și un hotel ce cuprinde un număr de 18 camere, unde se vor putea caza persoanele care vin din alte județe ale țării sau chiar din străinătate. Astfel, dacă aveți în plan organizarea unui eveniment corporate în București la mijlocul primăverii, veți putea beneficia de serviciile noastre de cazare în premieră.

De asemenea, anul 2022 vine cu realizări mai mari decât credeați pentru noi, ce se reflectă deosebit de plăcut în relația noastră cu clienții, iar asta pentru că începând cu anul acesta, vom adăuga încă trei săli de evenimente celor două pe care le avem deja. Astfel, anul 2022 vine cu un plus categoric privind numărul de persoane care vor veni la Events Garden by Nabucco.

Rezervați-vă din timp una din cele cinci săli pe care le vom avea la dispoziția dumneavoastră și concretizați-vă aici cele mai îndrăznețe planuri de afaceri, dacă vă gândiți la un eveniment de tip corporate.