Organizarea unei vacante complete presupune mult stres si detalii minore care se dovedesc a fi extrem de importante atunci cand nu sunt puse la punct in totalitate. Tocmai din aceste motive ne-am dorit sa venim in ajutorul tutor turistilor romani prin implementarea unui motor de cautare care sa le asigure acestora toate aspectele aferente necesare intr-un pachet complet. Acesta presupune atat achizitionarea biletelor de avion, cat si programarea vacantelor mult visate in ceea ce priveste  destinatia, serviciile de cazare si masa, obiectivele turistice demne de vizitat. In acest mod cu un singur click, va puteti organiza intreaga vacanta, fara griji, oferind in acelasi timp transparenta totala cu privire la tarifele de pe piata de profil.

Destinatii de vis la preturi exceptionale

Egiptul este una dintre cele mai cautate destinatii de catre turistii nostri si de aceea am propus doua oferte in cele mai atractive statiuni. Astfel acestia pot alege intre Sharm el Sheikh charter si Hurghada charter. Cea din urma varianta este recunoscuta pentru spectacolele naturale pe care le creeaza clima si formele de relief variate care se intalnesc in cele mai inedite forme, peisajele impletindu-se intr-un tablou unic, de nedescris, dar si pentru implicatia si efortul constant al proprietarilor de a dezvolta locatii care sa indeplineasca nevoile turistilor, la preturi si ofete diversificate. Din aceste considerente, veti putea gasi atat camere accesibile oricarui nivel de buget, cat si optiuni de cazari de lux, care sa detina spatii special amenajate pentru diverse activitati precum piscine, cluburi pentru copii, terenuri de sport si multe altele. In plus, oferta de pret este inegalabila si daca alegeti sa colaborati cu noi, puteti beneficia si de discount-uri de pana la 35%, disponibile exclusiv pe Roju.ro.

Hurghada, spectacol vizual

Hurghanda este o localitate situata in apropierea Nilului. Statiunea se situeaza intr-o zona imprejmuita de desert, fapt ce creeaza numeroase spectacole naturale. Apusurile sunt momentul incare intreaga suflare din zona este invaluita intr-o atmosfera calda, feerica, in nuante afrodisiatice. Daca luati cina, cu preparate specifice zonei, sub un astfel de peisaj, cu siguranta ca acest tip de experienta va fi greu sau chiar imposibil de egalat. Pe langa incantarile de ordin vizual, statiunea pune la dispozitia turistilor si o serie de excursii in zonele proxime de interes turistic. Astfel ca puteti vizita destinatii precum Insula Giftun; orasul Cairo;  malul Nilului, Luxor, Karnak sau Valea Regilor; care impresioneaza atat prin confoormatia lor geografica, cat si prin multitudinea de activitati pe care le propun. Astfel ca turistii aflati in aceste zone se pot delecta de la o linistita plimbare cu vaporasul cu fund de sticla sau cu submarinul, pana la activitati de scufundare sau chiar plimbari in desert de tip safari, in masini mari de teren, sau chiar pe camile, in compania beduinilor.