Principalul aspect ce trebuie remarcat atunci când se alege un service gsm este cel referitor la diversitatea serviciilor pe care le oferă. Cu cât acestea sunt mai numeroase, cu atât nivelul de cunoştinţe şi expertiză este unul mai ridicat. Acest lucru va ajuta la o diagnoză cât mai corectă şi rapidă, astfel încât posesorii de telefoane vor avea certitudinea că problema lor va fi rezolvată.

Prestige GSM este unul dintre cele mai recomandate centre de reparații specializate în tehnologia Apple-iPhone. Totodata in showroom-ul Prestige GSM se ofera o diversitate de produse de profil cum ar fi incarcatoare, baterii, huse, casti sau alte accesorii IPhone. Prestige GSM este partenerul tău Apple fiind specializat în repararea și comercializarea accesoriilor Apple. Indiferent de tipul de consumabile de care ai nevoie, Prestige Gsm iti sta la dispozitie cu servicii sigure si rapide. Serviciile oferite de Prestige GSM beneficiază de o garanție de 90 de zile din momentul efectuarii lucrarii. Accesoriile comandate online au garanție de 2 ani pentru persoanele fizice și de 1 an pentru persoanele juridice. Prestige GSM este un premium service provider, ce pune mereu dorința clientului pe primul plan.Cum telefonul tău este esențial pentru desfasurarea programului în fiecare zi, fie pentru că îți suni partenerul, pentru a face o programare la dentist sau anunți că întârzii la prezentare, o zi fără telefon pare greu de imaginat. Ca urmare,când apare o defecțiune, rezolvarea acesteia devine o prioritate, iar experiența și garanția oferită de service-ul la care apelezi sunt foarte importante.Pe cat de importanta este eficienta si calitatea reparatiei pe atat de importanta este si rapiditatea cu care se rezolva defectiunea telefonului.Toate aceste calitati sunt într-un echilibru perfect la Prestige GSM.

Reparatiile la Prestige GSM dureaza intre 1 si 5 zile lucratoare in functie de complexitatea lucrarii.

Enumeram serviciile pe care le oferim sunt:

  • înlocuire display;
  • înlocuire sticlă;
  • înlocuire cască;
  • înlocuire microfon;
  • înlocuire speaker;
  • înlocuire mufă încărcare;
  • înlocuire buton home;
  • înlocuire buton volum;
  • înlocuire buton power;
  • intervenții placă de bază.

Pentru eficientizarea reparatiei primul pas este completarea formularului de programare în service si sa se specifice defectiunea telefonului.Service-ul ofera servicii chiar si pentru clientii din provincie, iar acestia pot trimite telefonul prin serviciul de curierat.

Daca vrei sa nu regret experienta ta cu service-ul unde poti repara telefonul tau, alege serviciile PRESTIGE GSM.